Over Cuore

Wilma van Sandijk – Kleinstra

Eigenaresse van Cuore


Geboren:
 09-09-1981 te Roermond.
2001-heden: VOF Scheepvaartbedrijf Sanvri, in dit bedrijf heb ik al mijn diploma’s gehaald voor de binnenvaart. Samen met mijn man heb ik met veel plezier gevaren op meerdere droge lading schepen. Halverwege 2018 zijn wij gestopt met varen, maar ik werk nog met veel plezier mee in dit bedrijf, nu voornamelijk op het administratieve vlak.
2017-heden: Veilig aan Boord, dit is mijn andere bedrijf waarin ik voornamelijk bezig ben met veiligheid in de binnenvaart. Denk hierbij aan Risico inventarisaties en dergelijke.
2019- heden: Cuore, Ik kreeg de kans om Cuore over te nemen van Tessa Zijlstra-Paal, met veel enthousiasme heb ik me in dit bedrijf gestort.
Mijn kernwaarden zijn: eerlijkheid, persoonlijke aandacht, passie voor mijn werk.

Hoe is Cuore ontstaan en hoe gaat het verder?

Cuore is ontstaan toen Tessa Zijlstra-Paal het bedrijf heeft opgericht. Zij heeft met veel passie dit bedrijf groot gemaakt. Ondertussen is Cuore een bekende naam. Ik wil met dezelfde passie verder gaan met het bedrijf en op die manier de (binnenvaart)wereld een beetje veiliger maken.

Cuore is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat zijn sporen inmiddels verdiend heeft. Van kleine groepen thuis of tot trainingen aan boord. De scheepvaart en watersport zijn doelgroepen die een belangrijke plek innemen binnen Cuore.

Cuore onderscheidt zich door haar cursusaanbod volledig op maat aan te bieden. Dit kan zijn bij u thuis, bij uw vereniging of op een bedrijfslocatie. Maar niet alleen geografisch en locatie-technisch is Cuore onderscheidend. Ook de inhoud van de trainingen mag met recht onderscheidend genoemd worden.
Verder staat persoonlijke aandacht bij Cuore hoog op de agenda. De trainingen van Cuore worden door klanten omschreven als:
C ompleet
U itdagend
O vertuigend
R ealistisch
E ffectief

E-Learning: snel en makkelijk in uw eigen tempo

Cuore wil trainingen aanbieden die voor iedereen toegankelijk zijn. De theorie wordt op een zo laagdrempelig mogelijke manier aangeboden o.a. in de vorm van een E-Learning, door Cuore zelf ontwikkeld, welke zo is opgebouwd dat deze zeer aansprekend en praktisch is. Weinig tekst, veel foto’s, filmpjes en veel praktijkvoorbeelden. Bijkomend voordeel is dat de E-Learning u veel tijd bespaart en makkelijk gecombineerd kan worden met uw thuissituatie en overige werkzaamheden. Waar andere bureaus deze basis training in 2 dagen geven bent u bij Cuore in 1 dag klaar, thuis of aan boord achter het stuur, in uw eigen tempo.

Taken bedrijfshulpverler (BHV’er)

Cuore verzorgt sinds 2011 BHV, EHBO en Reanimatie & AED cursussen. Daarnaast heeft Cuore zich toegelegd op ongevallen op en rond het water. Ik wil u bewustwording bijbrengen van bepaalde gevaren waar u wellicht niet bij stilstaat. Zeker binnen de scheepvaart kom je dit ‘’fenomeen’’ vaak tegen. Een schip is je thuis en in je eigen huis zie je minder snel de gevaren, het is immers zo vertrouwd en eigen. Juist dit maakt het verraderlijk.

Wat moet u weten?

De cursussen van Cuore zijn gecertificeerd door NIKTA en erkend door de RYA. Verder is Cuore geaccrediteerd door;

  • ­

    Het Oranje Kruis

  • ­

    NRR (Nederlandse Reanimatie Raad)

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie?
Of wilt u zich aanmelden voor een cursus?