Over Cuore

Tessa-Zijlstra-Paal

Oprichtster van Cuore


Geboren:
 11-09-1976 te Maasbracht
1997-2007: Verpleeghuis St. Martinus Weert: verzorgende IG en praktijkopleider op zowel somatische- als revalidatie afdeling.
2007-2013: Gilde Opleiding Roermond, Instructeur praktijklessen verpleegkunde, niveau 3, 4.
2011- heden: Eigen onderneming Cuore.
Mijn kernwaarden zijn: persoonlijke aandacht, oprechtheid, aanpakker.

Hoe is Cuore ontstaan?

Na opgegroeid te zijn aan boord, op het schip van mijn ouders, ben ik verpleegkunde gaan studeren. De zorg voor anderen is iets dat al vroeg in mij opbloeide. Na 10 jaar in een verpleeghuis te hebben gewerkt wilde ik graag mijn kennis overbrengen op anderen. Ik werd instructeur verpleegkunde voor verzorgende en verpleegkundigen in opleiding. Voor mij was de stap vervolgens nog maar klein om mijn trainingsvaardigheden en kennis te bundelen in mijn eigen bedrijf. In 2011 ontstond dan ook Cuore. Voor mij was de naam van mijn bedrijf vanaf het begin duidelijk.

 • ­

  Ik werk vanuit mijn hart met veel passie en overgave.

 • ­

  Ik heb hart voor mensen, ik wil mensen helpen om gevaren te erkennen, goed in te schatten en er mee om te gaan.

 • ­

  Ik geef o.a. reanimatietrainingen.

 • ­

  Cuore betekent in het Italiaans ‘’hart’’, mooier kan het niet!

Vanuit mijn passie voor zorg & hulpverlening en liefde voor mensen is mijn bedrijf Cuore langzaam maar zeker uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat zijn sporen inmiddels verdiend heeft. Van kleine groepen thuis of aan boord tot trainingen bij kraamcentra of politiekorpsen. De scheepvaart en watersport zijn doelgroepen die een belangrijke plek innemen binnen Cuore.

Cuore onderscheidt zich door haar cursusaanbod volledig op maat aan te bieden. Dit kan zijn bij u thuis, bij uw vereniging of op een bedrijfslocatie. Maar niet alleen geografisch en locatie-technisch is Cuore onderscheidend. Ook de inhoud van de trainingen mag met recht onderscheidend genoemd worden.
Verder staat persoonlijke aandacht bij Cuore hoog op de agenda. De trainingen van Cuore worden door klanten omschreven als:
C ompleet
U itdagend
O vertuigend
R ealistisch
E ffectief

Cursusaanbod van Cuore

E-Learning: snel en makkelijk in uw eigen tempo

Cuore wil trainingen aanbieden die voor iedereen toegankelijk zijn. De theorie wordt op een zo laagdrempelig mogelijke manier aangeboden o.a. in de vorm van een E-Learning, door Cuore zelf ontwikkeld, welke zo is opgebouwd dat deze zeer aansprekend en praktisch is. Weinig tekst, veel foto’s, filmpjes en veel praktijkvoorbeelden. Bijkomend voordeel is dat de E-Learning u veel tijd bespaart en makkelijk gecombineerd kan worden met uw thuissituatie en overige werkzaamheden. Waar andere bureaus deze basis training in 2 dagen geven bent u bij Cuore in 1 dag klaar, thuis of aan boord achter het stuur, in uw eigen tempo.

Taken bedrijfshulpverler (BHV’er)

Cuore verzorgt sinds 2011 BHV, EHBO en Reanimatie & AED cursussen. Daarnaast heeft Cuore zich toegelegd op ongevallen op en rond het water. Ik wil u bewustwording bijbrengen van bepaalde gevaren waar u wellicht niet bij stilstaat. Zeker binnen de scheepvaart kom je dit ‘’fenomeen’’ vaak tegen. Een schip is je thuis en in je eigen huis zie je minder snel de gevaren, het is immers zo vertrouwd en eigen. Juist dit maakt het verraderlijk.

Wat moet u weten?

De cursussen van Cuore zijn gecertificeerd door NIKTA en erkend door de RYA. Verder is Cuore geaccrediteerd door;

 • ­

  Het Oranje Kruis

 • ­

  NRR (Nederlandse Reanimatie Raad)

 • ­

  KCKZ (Kennis Centrum KraamZorg)

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie?
Of wilt u zich aanmelden voor een cursus?