Cursus BHV Basis

Deze cursus kan Incompany georganiseerd worden en wordt volledig voor uw organisatie op maat gemaakt vanaf minimaal 3 deelnemers.
De cursus wordt in een straal van 150 km rond Maasbracht aangeboden.

Theoriedeel

De theorie wordt door middel van e-learning aangeboden. Dit scheelt u en uw medewerkers veel tijd. Waar met een ‘’normale’’ basis training 2 dagen voor nodig zijn, kan nu in 1 dag thuis of op het werk bestudeerd worden. De theorie van de e-learning is zeer laagdrempelig opgesteld en is goed te doen, ook voor mensen die opzien tegen ‘’leren’’ of dit al lang niet meer gedaan hebben. Weinig tekst, veel foto’s, filmpjes en veel praktijkvoorbeelden. Het theoriedeel wordt afgesloten met een computer toets (meerkeuze vragen).

Praktijkdeel

Het praktijkonderdeel van deze cursus duurt 1 dag. De inhoud is uiteraard aan te passen aan u en uw wensen/behoeften, uitgaande van uw branche en de daarmee samenhangende risico’s. Voorafgaande aan de cursus vindt er overleg plaats om te inventariseren wat de risico’s binnen het bedrijf zijn en waar de leerbehoefte ligt.

In de cursus komt aan bod

  • – Eerste Hulp verlenen

Onder andere: Reanimeren & AED gebruik, verbandleer, herkennen van verschillende ziektebeelden bv beroerte en suikerziekte, verplaatsingstechnieken bv stabiele zijligging en noodvervoersgreep van Rautek.

  • – Het blussen van een beginnende brand

Het blussen van verschillende brandbare materialen met verschillende blusmiddelen

  • – Het inzetten van een ontruiming van een pand

Hoe ziet een ontruimingsplan eruit? Hoe herken je vluchtwegen? Hoe benader je ruimtes?

  • – Het communiceren met medewerkers en hulpverleners

Welke verschillende communicatie middelen zijn er binnen het bedrijf? Hoe vang je de hulpverlening op?

Kosten

Incompany aangeboden
De kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en de locatie (reisafstand). Om u een prijsvoorbeeld te geven zijn de kosten van een cursus voor minimaal 3 personen in de omgeving Maasbracht €260,- pp exclusief BTW, inclusief e-learning en certificaat. Bij meerdere deelnemers wordt de prijs per persoon goedkoper. Bv bij 6 deelnemers kost de cursus €185,- pp exclusief BTW, inclusief e-learning en certificaat.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u het volgende formulier invullen of contact opnemen met Wilma van Sandijk.

 

Op inschrijfbasis

  • – Op inschrijfbasis zijn de kosten €200,- pp exclusief BTW, inclusief e-learning lunch en certificaat.
  • – De cursus vindt plaats bij minimale deelname van 6 personen.

 

Na de BHV cursus ontvangt u certificaat van het NIKTA.

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie?