Nieuws

Cuore in een 1,5 meter samenleving?!

Hallo allemaal,
ik hoop dat iedereen nog gezond is en dat jullie werk niet te veel lijd onder alle maatregelen. Wat het Corona virus te weeg brengt merken we allemaal in ons dagelijks leven. Op het moment ben ik aan het bedenken hoe Cuore verder kan in een 1,5 meter samenleving. Ik heb al een aantal ideeën over hoe ik toch mijn cursussen kan gaan geven, maar alles hangt natuurlijk af van wat de regels worden voor de branche. Het zou goed kunnen dat de groepen kleiner moeten blijven. Ook ben ik al aan het rondkijken wat voor hulpmiddelen er gebruikt zouden kunnen worden om zo hygiënisch mogelijk te kunnen blijven werken. Het zal dus misschien wat aanpassingen vereisen, maar ik ben er van overtuigd dat ik over een tijdje weer aan de slag kan. Daar kan ik nu al naar uit kijken, want ik ben niet gemaakt voor thuis zitten. Maar voorlopig maken we er het beste van. Ik hoop jullie snel weer te mogen ontmoeten, tot die tijd; stay safe!
Groetjes Wilma

Delen mag: